Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
APT Challenger u Budimpešti
APT Challenger u Budimpešti
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 02.09.2021 / 08:53
Autor: HPS
Od 2. do 5. rujna, u Padel Club Bravos Hungary, održan je APT Padel Tour turnir Futures 1000 sa nagradnim novčanim fondom u iznosu od 10 000 € i mogućnošću osvajanja 200 APT bodova.
Navedeni turnir je bio prvo ozbiljno međunarodno natjecanje koje se održalo u Mađarskoj te se pokazao kao velika prilika svim igračima sa ovih prostora da osvajanjem prvih APT Padel Tour bodova zakorače u profesionalne padel vode te osjete kako je to igrati na ozbiljnoj natjecateljskoj razini.

Nakon Mađarske, APT Padel Tour nastavlja se u Portugalu, Monaku te Španjolskoj.

Hrvatski predstavnici u Mađarskoj bili su par Margeta/Pavličević koji su prošli kvalifikacije te su zaustavljeni u prvom kolu glavnog turnira od najboljeg austrijskog para Alten/Krenn. Osim Margeta/Pavičević hrvatsku su predstavljali i Vašaravić/Poljančić koji su nakon prolaska prvoga kola u drugome izbačeni od portugalskog para Martins/Estevens, sedmih nositelja turnira. Prvi nositelji, portugalski par Pascoal/Oliveira su opravdali status glavnih favorita i osvojili turnir.

Rezultati turnira na linku.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT