Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
CEPT – Croatian Challenge 2023
CEPT – Croatian Challenge 2023
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 03.03.2023 / 16:03
Autor: HPS
Ovaj vikend, od petka do nedjelje, Zagreb i Padel.hr biti će domaćini Central Europe Padel Tour turnira nagradnog fonda 5000 €.
Prvi je to profesionalni turnir koji će se održati na području Republike Hrvatske i ugostiti će, osim naših domaćih, igrače iz Austrije, Mađarske, Poljske, Rumunjske, Ukrajine, Slovenije i Srbije. Osim muškaraca, imati ćemo priliku vidjeti na djelu i žene. Ženski dio turnira počinje u subotu dok muškarci startaju večeras u 19 sati.

Sve detalje o turniru kao što su ždrijeb, satnica i rezultati možete vidjeti na linku.

Prijenos mečeva uživo moći ćete gledati od četvrtfinala na Youtube kanalu – Padel club tv.

Inače, broj jedan na CEPT rang listi drži Hrvat Goran Vujaklija koji će ovaj turnir odigrati sa Tomislavom Hadžićem. Iako ima malih problema s ozljedom pokušat će zadržati čelnu poziciju, ali će to biti jako teško s obzirom da naši prvaci Boran Poljančić i Arthur Vašarević dolaze na turnir motiviraniji no ikad zbog nesretnog poraza u četvrtfinalu Beča, također CEPT-ovog turnira.

Današnji mečevi počinju u 19 sati, sutra od 11 sati, a završnica je u nedjelju od 10 sati tako da svi zainteresirani mogu slobodno doći i pogledati malo višu razinu padela uživo u paviljonu 10 zagrebačkog velesajma.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
Falkensteiner Punta Skala Open
TURNIRI
Falkensteiner Punta Skala Open
Prvi službeni turnir na području grada Zadra i okolice održati će se 25. i 26. ožujka u sklopu Falkeinsteiner Punta Skala resorta.
Odgoda turnira u Zagrebu
TURNIRI
Odgoda turnira u Zagrebu
Turnir ranga 1 koji se trebao održati u dvorani Padel.hr u Zagrebu, 25. i 26. veljače, odgađa se i prebacuje na novu lokaciju te naravno novi termin.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT