Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Europsko prvenstvo u Bilbau
Europsko prvenstvo u Bilbau
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 22.09.2021 / 09:02
Autor: HPS
Ponosni smo obavijestiti Vas da će hrvatska reprezentacija, nakon osvojenog 12. mjesta u Lisabonu 2019. godine, sudjelovati na svojem drugom europskom prvenstvu.
Na Europskom prvenstvo za seniore u padelu koje će se održati u Bilbau, Španjolska sudjelovat će 16 europskih reprezentacija u muškom dijelu i 15 reprezentacija u ženskom dijelu natjecanja s ukupno više od 300 natjecatelja i stručnih timova reprezentacija. Hrvatsku će na prvenstvu predstavljati najbolje rangirani igrači sa seniorske rangliste Hrvatskog padel saveza - Poljančić, Vašarević, Vujaklija, Hadžić, Selak, Renić, Bošnjak i Pavlićević s izbornikom Tomislavom Margetom.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT