Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Najbolji padelaši u Hrvatskoj okupiti će se 26. i 27. rujna 2020 godine
Najbolji padelaši u Hrvatskoj okupiti će se 26. i 27. rujna 2020 godine
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 03.09.2020 / 11:11
Autor: HPS
Sljedeće natjecanje u organizaciji Hrvatskog padel saveza je ono u kojem tražimo prvake Hrvatske u padelu, dakle II. Padel prvenstvo Hrvatske. Najbolji padelaši u Hrvatskoj okupiti će se 26. i 27. rujna (subota i nedjelja), na istom mjestu kao i u lanjskom izdanju, u Padel.hr centru u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.
Prijaviti se možete putem Rankedina do 25.rujna u 16 sati. Prijaviti se mogu svi aktivni članovi Hrvatskog padel saveza i igrači rođeni u Republici Hrvatskoj, odnosno igrači sa državljanstvom Republike Hrvatske. Prijavnina za prvenstvo Hrvatske iznosi 200 kn po paru (100 po osobi) i svakom paru su zagarantirana najmanje dva meča.

Na hrvatskoj padel sceni se odvija velika drama pošto znamo da su aktualni prvaci Boran Poljančić i Arthur Vašarević, a broj 1 i osvajač posljednja 3 turnira Matija Selak kojemu na domaćem tlu nedostaje titula prvaka Hrvatske i sigurno će biti visoko motiviran za nadolazeće natjecanje. Bit će zanimljivo vidjeti čije će se ime naći uz Matijino na listi prijava jer je poznato da voli mijenjati partnere. Uz navedena imena ima tu još dosta parova koji uvijek mogu pomrsiti račune nekome tako da će u svakom slučaju biti zanimljivo pratiti kako će se odvijati turnir i kako će izgledati HPS-rang lista nakon ovog prvenstva. Da li ćemo imati novog broja 1 i da li ćemo imati nove prvake Hrvatske.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT