Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Nastavak domaće padel sezone 20. lipnja 2020 – turnir Rang 2
Nastavak domaće padel sezone 20. lipnja 2020 – turnir Rang 2
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 17.06.2020 / 13:34
Autor: HPS
Nakon dvomjesečne stanke i odgađanja dva turnira koja su se trebala održati u ožujku i svibnju, a sve kako bi dobili bitku sa ugrozom zvanom Covid-19 i sačuvali zdravlje svih skupina ljudi, vrijeme je da se natjecateljski vratimo na padel terene.
Početak, odnosno nastavak domaće padel sezone predviđen je za 20. lipanj kada nam je na rasporedu sljedeći turnir u muškoj i ženskoj kategoriji – Rang 2. Iako će natjecatelji na ovom turniru moći osvojiti manje bodova nego na prethodnom, igračka kvaliteta ostati će na jednako visokoj razini. Pošto je sudjelovanje na ovom turniru najavio i naš Davis cup reprezentativac te 32. igrač parova na ATP ljestvici, Franko Škugor, možemo očekivati dodatnu kvalitetu te pregršt uzbudljivih poena i sjajnih poteza.

Također, svoj dolazak na turnir najavili su padelaši i padelašice iz inozemstva koji će se pokušati vratiti svojim domovima sa pokalom pobjednika turnira u Zagrebu. Prošli puta, austrijsko-španjolska kombinacija uspjela je osvojiti utješni turnir ali svima je najveća želja osvajanje glavnog turnira a za to će se svi trebati dobrano namučiti.

Mjesto odigravanja turnira je Padel.hr centar koji se nalazi u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma a prijaviti se možete putem Rankedina. Pravo nastupa imaju članovi HPS-a (link za članstvo) a ukoliko Vam je nešto nejasno vezano uz prijave ili ste naišli na komplikacije možete potražiti pomoć u Padel.hr centru ili pozivom na kontakt brojeve saveza ili ranije navedenog centra.

Kotizacija za turnir je 75 kn po osobi a svakom paru zagarantirano je igranje najmanje dva meča. Sponzor turnira BABOLAT, omogućio je nagrade za finaliste i pobjednike oba turnira a osim toga osvajate HPS bodove i dio ste HPS-ove rang liste te se borite za mogućnost sudjelovanja na završnim masters turnirima.

Sportski pozdrav!
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT