Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Otvoreni novi padel centri u Hrvatskoj
Otvoreni novi padel centri u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 02.09.2021 / 08:01
Autor: HPS
Pred nama je uzbudljiva nova padel sezona! PADEL napokon stiže u drugi najveći grad u Hrvatskoj, u SPLIT!! Tereni se montiraju, radovi su pri samom kraju te otvorenje prvog padel centra u Splitu možete očekivati sredinom 9. mjeseca.
Split je dosada iznjedrio brojne naše vrhunske poznate sportaše, pa uopće ne sumnjamo da će se uskoro pojaviti velik broj talentiranih novih lica padela u Hrvatskoj!

Osim Splita padel je napokon stigao i u ISTRU! S veseljem možemo objaviti da padel možete zaigrati čak na dvije lokacije u Poreču i to dva padel terena u blizini hotela Valamar Diamant te vrhunski sportski centar sa čak 4 panoramska padel terena na otvorenom pored već dobro poznatog Motodroma u Poreču.

Do danas su otvoreni padel centri/klubovi u Samoboru (Sportski centar Stars) Petrčanima (Falkensteiner Hotels & Residences), Braču (Waterman Svpetrvs Resort), Splitu (Padel Centar Split) i Poreču (Motodrome Porec i hotel Valamar Diamant).
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT