Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Turnir Padel.HR rang 2
Turnir Padel.HR  rang 2
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 14.09.2021 / 09:00
Autor: HPS
Iako su ljetni mjeseci, što se padel projekata u Hrvatskoj tiče, bili vrlo aktivni (otvoreni padel centri u Poreču te početak radova u Splitu), igrači su imali priliku odmarati i puniti baterije za još aktivniju jesen što se natjecanja i turnira tiče.
Sljedeći turnir, Rang 2, održati će se 11. i 12. rujna u Padel.hr centru te će taj događaj biti odlična priprema najboljih Hrvatskih padelaša za nadolazeće Europsko prvenstvo u Bilbau gdje će Hrvatska pokušato nadmašiti 12. mjesto osvojeno 2 godine ranije u Lisabonu.

Pravo nastupa na turniru imaju svi članovi Hrvatskog padel saveza a prijave se vrše digitalnim putem, preko platforme Rankedin. Na istoj stranici možete pratiti i rezultate kako prijašnjih tako i budućih turnira. Isto tako, na istoj stranici možete pratiti i situaciju na rang listi Hrvatskog padel saveza koja je nakon svakog turnira sve zanimljivija i biti će vrlo neizvjesna borba za nastup na završnom Mastersu u prosincu gdje će nastupiti najboljih 8 parova.

Pozivamo sve ljubitelje padela da dođu podržati svoje favorite i prijatelje te provedu ugodan sportski vikend u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u subotu od 10 sati.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT